TASTY POINT

TASTY POINT Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 58 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty Point. Meer weten? Ontdek meer

11 dec 2021 om 22:03 Bezorger kwam naar boven gelopen hele aardige guy. Kapsalon besteld was heerlijk :)
1 dec 2021 om 20:13 Zoals altijd lekker eten, goed warm, tijd bezorging prima.
17 sep 2021 om 21:50 Besorging netjes optijd, Eten was warm, lekker & vers zoals altijd!
18 aug 2021 om 20:05 Bestelling is perfect bezorgd op gevraagde tijdstip en vriendelijke bezorgers!
4 aug 2021 om 19:12 Right on time and delicious. Thanks.
14 jul 2021 om 20:01 Zoals altijd heerlijk eten.
4 jul 2021 om 20:21 Vandaag eten besteld, geprobeerd te bereiken na 1 uur en 15 minuten, 2 keer geprobeerd geen gehoor. Uiteindelijk kwam het eten na ruim anderhalfuur, patat slap en sla snotterig, erg teleurstellend.
6 jun 2021 om 19:06 Bezorger kon het niet vinden. Eten was koud. Geen smaak. Zonde van het geld.
3 jun 2021 om 21:54 Ik had een luie avond en besloot te laten bezorgen, terwijl ze op 3 minuten fietsen bij me vandaan zitten. Als je er dan 70+ minuten over doet om een Döner-menu te bezorgen is er iets goed mis met je logistiek. Eten was aardig, maar doe ik niet meer.
1 jun 2021 om 22:51 The food was pretty good, but delivery almost took an hour to the Bezuidenhout on a Tuesday.
1 jun 2021 om 20:45 Heerlijk eten zoals altijdm
31 mei 2021 om 8:43 Echt de leerkste kapsalon sinds jaren! Wij waren aangenaam verrast door de kwaliteit en opmaak van het eten, Bedankt